Noordstraat 15, 9990 Maldegem, Belgium, info@kasteeltje.com

.

De Vrienden van 't kasteeltje stellen de site open in het kader van ERFGOEDDAG op zondag 21 april 2013 van 10 tot 18 u. Het thema is "stop de tijd".  Meer info op www.erfgoeddag.be of bij Eugeen De Lille op 0485 655 292. Het programma vindt u onder Agenda-Activiteiten. Geen reservatie nodig.

 

 

 

't kasteeltje is een huis met een boeiende geschiedenis. Het biedt ruimte om elkaar te ontmoeten in een historisch en kunstzinnig kader. Ideaal voor een seminarie, een workshop, een gezellige babbel, een brainstormsessie..., een fotosessie, .... Inspiratie verzekerd en out of the box denken krijgt kansen.

De wijsheid van Seneca werkt inspirerend : Voor een bemanning van een zeilboot die niet weet naar welke haven het vaart, zal de wind nooit uit de goede richting komen. Welkom dus aan boord!

Op termijn (zomer 2012) bieden we ook mogelijkheid tot overnachten in een karaktervol huisje uit de jaren 1800 en een villa uit de jaren 1950. 

Hieronder zien we het gezin van het echtpaar Victor de Lille & Octavie De Zutter. De jongste dochter, Honorina De lilla, is geboren op 't kasteeltje in het jaar 1910 en ze is er gestorven in het jaar 2009.

 

 

 

YournameCom 2007 Privacy Policy Terms of Use

www.kasteeltje.com